De training

Hieronder staan enkele wetenswaardigheden voor trainingen. Skeeleren doen we uitsluitend in het zomerseizoen.

Weer en training.

Bij regen of bij nat wegdek komt de skeelertraining te vervallen. Wanneer er een grote kans is op onweer, vervalt de fietstraining. Wanneer een training wordt afgelast staat dit op de site vermeld. Ben je niet helemaal zeker, neem dan contact op met de trainer.

Materiaal

Voor alle trainingen geldt: materiaal controleren, schoonhouden en eventueel tijdig laten repareren.

Veiligheid

Volg altijd de instructies op van de trainer. Bij skeeleren en fietsen is een helm verplicht. Bij skeeleren wordt het dragen van beschermende middelen aanbevolen. Blijf bij het trainen altijd geconcentreerd.

aanmelden voor proefles

via de button kan je je aanmelden voor 2 weken proefles!

Wil je na deze 2 weken nog verder met trainingen klik op de button aanmelden trainingslid en vul de gegevens in.

Marquette Arena
Sportpark ’t Lageveld
2e Lageveldsweg 6d

Seizoenskaart skeelerbaan