VISION competitie Hengelo

• Dit evenement is voorbij.

Beste Schaats- en Skeelervrienden,

In navolging op de succesvolle Vision Sports skeelercompitities voor pupillen, C en B junioren in voorgaande jaren organiseren de samenwerkende verenigingen IJSCH (Haaksbergen), IJCL (Losser), WIJC (Wierden), HYC (Hengelo) en skeelerclub Twenterand in samenwerking met BC Twente in 2015 wederom de Vision Sports skeelercompetitie.
Namens de organisatie nodigen wij jullie uit voor deelname aan deze wedstrijden.

De opzet van de wedstrijden is vergelijkbaar met voorgaande jaren.
– Zaterdag 23 mei 2015 op de skeelerbaan te Wierden (WIJC)
– Zaterdag 6 juni 2015 op de skeelerbaan te Vriezenveen (Skeelerclub Twenterand)
– Zaterdag 13 juni 2015 op de skeelerbaan te Losser (IJCL)
– Zaterdag 22 augustus 2015 op de skeelerbaan te Hengelo (HYC)

Indien een wedstrijd moet worden afgelast zijn de reserve data:
– Zaterdag 30 mei 2015
– Zaterdag 27 juni 2015
– Zaterdag 4 juli 2015
– Zaterdag 29 augustus 2015
– Zaterdag 12 september 2015
De organisatie bekijkt t.z.t. welke van deze data worden gebruikt en op welke baan een inhaalwedstrijd wordt verreden.

Wie is ingeschreven voor een wedstrijd die wordt afgelast, wordt geacht automatisch wel aan de inhaalwedstrijd mee te doen. Bij verhindering dient dat zo vroeg mogelijk te worden doorgegeven
aan: Niels Roesink; [email protected] 06-43425773

Alle deelnemers rijden in de categorie van het afgelopen schaatsseizoen. Voor de pupillen en junioren C zijn er voor de nummer 1, 2 en 3 prijzen in het eindklassement. Junioren B tot en met Masters krijgen geen prijzen in het eindklassement.

Het klassement wordt opgemaakt op basis van de te verrijden afstanden, dit zijn voor:
Pupillen E en F: 100 & 100 meter
Pupillen C en D: 100 & 300 meter
Overige categorieën: 500 & 300 meter
Iedereen skeelert net als bij het schaatsen in tweetallen naast / tegen elkaar.

De inschrijving, opmaak van de startlijsten en de tijdwaarneming wordt verzorgd door vrijwilligers van BC Twente. De tijdwaarneming is zoveel mogelijk elektronisch.

Inschrijven via de website van de Wierdense-ijsclub kan t/m 15 mei as.
De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 5,- voor de hele competitie graag betalen voor uiterlijk 22 mei as.

Verder info bij Erna Vinkers