Kennismakingsweek inline skate KNSB

• Dit evenement is voorbij.

Start skeelerseizoen en 2e WIJC inline-skateweek

Ter promotie van de skeelersport start zaterdag 18 april 2015 de 2e WIJC inine- skate promotie week op de Marquette skeelerbaan, sportpark het Lageveld, 2e Lageveldsweg te Wierden. Net als in 2014 worden tijdens deze week door de WIJC- clinics georganiseerd voor jong en oud. Iedereen die skeelerervaringen wil opdoen is welkom en kan ter plaatse gebruik maken van de aanwezige skeelermaterialen.
Op zaterdagochtend 18 april wordt vanaf 9.30 een clinic georganiseerd voor jeugd vanaf 13 jaar en volwassenen en op woensdagmiddag is een clinic georganiseerd vanaf 14.00 uur voor de jeugd van 6 tot 12 jaar.
In verband met gladheid van de skeelerbaan kunnen de clinics niet doorgaan bij regen.
Wil je meedoen, aanmelden kan via de website van de Wierdens ijsclub
www.wierdense-ijsclub.nl.
Vooruitlopend op de skate- en skeelerweek start de Wierdense ijsclub met het skeelerseizoen. In diverse trainingsgroepen voor de jeugd vanaf 6 jaar en volwassenen is nog ruimte om onder begeleiding van een deskundige trainer te skeeleren.
Wij skeeleren op maandag en vrijdag op de volgende tijdstippen:
– pupillen tot circa 12 jaar skeeleren van 18:15 tot 19:30 uur
– senioren en gevorderde pupillen, kadetten/ junioren skeeleren van 19:15 tot 20:30 uur.
Naast het skeeleren wordt op woensdag door seniorengroep gefietst (ook oudere junioren kunnen mee). Tijdstip: van 19:00 tot ongeveer 20:30.
Heeft u interesse om te skeeleren dan vinden wij het leuk om u te verwelkomen in een van onze trainingsgroepen. Voor informatie over de trainingen en voor opgave aan een clinic of kunt u meer informatie vinden op onze website www.wierdense-ijsclub.nl