trainingen worden hervat

De trainingen voor onder de 19 jaar zijn al weer enkele weken begonnen 2 groepen. De leeftijdsgroepen moeten gehanteerd blijven! Dit kan betekenen dat je broer of zus in een andere groep kan zitten. We kunnen hiervoor geen uitzonderingen maken.

Vanaf vrijdag 15 mei starten de trainingen van de 19 jaar en ouder! Deze groep traint mee met de 13-18 jarigen. Voor de 19+ geldt in tegenstelling tot de jeugd tot 19 dat er geen toezicht aanwezig hoeft te zijn. Wel is het belangrijk dat de afstand van <—1,5m—-> gehanteerd wordt!

De trainingsleden betreden waar mogelijk, het sportpark vanaf de Vriezenveenseweg. LET OP: hier is geen parkeergelegenheid. Word je gebracht, afzetten en ophalen bij het hek. Fiets kan wel in de stalling. Bij het clubgebouw is een looproute aangebracht.

Tijdens de training is er altijd 1 bestuurder als corona verantwoordelijke aanwezig. Zij kunnen waar nodig contact opnemen met de corona vertegenwoordiger van de vereniging!

Het is voor iedereen van belang dat het protocol gevolgd wordt.
Het protocol voor ouders
Het protocol voor sporters

Trainingen

• Max. 10 minuten van te voren aanwezig voor het aantrekken van de bescherming en skeelers
    Ouders kunnen hier niet bij aanwezig zijn, dit betekent dat het kind zelf zijn of haar bescherming en skeelers moet aantrekken.
    Lukt dit niet dan moet dit thuis of in elk geval buiten het sportpark worden aangetrokken.
  • Na de training verlaten ze direct het terrein met in acht neming van de 1,5 m en volgen de aangegeven looproute.
  • Verzamelen gebeurt op de houten banken naast het clubgebouw
  • Aanmelding is verplicht per training via onderstaande link

Anders aan en afmelden bij de trainer!   Aanmeld formulier moet incl. naam leeftijd en telefoonnummer van bereikbare ouder of verzorger.

Groep: Jeugd 6-12 jaar

Aanwezig om 18.00 uur tot 19.15 uur.

training start uiterlijk 18.10 uur en eindigt om 19.00 uur

Groep: Jeugd 13-18 jaar

Aanwezig om 19.20 uur tot 20.30 uur.

training start om 19.30 tot 20.30 uur.

Dit wordt gedaan op de betonnen bankjes.

Ouder dan 18 jaar?

Skeeleraars vanaf 19 jaar mogen op het terrein buiten de trainingsuren. Hiervoor gelden wel alle voorschriften Wel melden!

Denk altijd aan bescherming in de vorm van een helm en pols- en kniebescherming

Deze regels gelden zonder tegen bericht tot 1 juni 2020.

Mochten er eerder aanpassingen nodig zijn dan wordt dit vermeld op deze site.

By | 2020-05-18T14:21:51+02:00 april 30th, 2020|Geen categorie|0 Comments