Donateurskaarten

Draagt u onze vereniging een warm hart toe?

In januari en februari 2018 hebben we kunnen genieten van het prachtig geprepareerde natuurijs op de ijs-/ skeelerbaan van de Wierdense IJsclub.  We hopen dat het weer dit seizoen toelaat, om te kunnen schaatsen op de ijsbaan in Wierden.  We zouden het fijn vinden dat we uw donateurskaarten weer mogen verlengen!  Geef wijzigingen in gezinssamenstelling als geboorte, overlijden of iban nummer, tijdig door, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Vanaf komend seizoen zullen de familielidmaatschappen met kinderen wonende op hetzelfde adres, tot de leeftijd van 23 jaar,  worden toegestaan op een familielidmaatschap, overige worden verzocht om zich opnieuw aan te melden!

We willen u vast wijzen op vrijdagmiddag  28 december 2018. Reserveer deze middag vast in u agenda! Op  vertoon van de donateurspas kan er “gratis” geschaatst worden bij IJsbaan Twente,  Colloseum,  Enschede

zonder tegenbericht zal in november de donateurskaart worden geïncasseerd, op het ons bekende bankrekeningnummer! LET OP geef wijzigingen tijdig door!  uiterlijk vrijdag 5 oktober 2018

enkel lidmaatschap €8,- / familielidmaatschap €25,-

Vele donateurs hebben afgelopen seizoen  een naams-/ adreswijziging ingevuld. Toch hebben we het idee dat de donateurslijst nog niet up to date is. Het zou fijn zijn dat we de juiste NAW gegevens hebben.

Wilt u alsnog u wijzigingen aan ons toesturen!

Wij vragen om al uw wijzigingen door te geven met bijgesloten formulier.

U kunt deze sturen naar Annette Dasselaar, Abraham Kuijperstraat 14 7642 XR Wierden

Inscannen en mailen mag ook: ledenadministratie@wierdense-ijsclub.nl

wijziging donateurskaart

machtigingsformulier  ( invullen en ondertekenen, evt. digitaal inscannen en versturen)