De ijsbaan is gesloten!

Donateurskaarten wijzigen!

WIJZIGEN NAW gegevens

In januari 2017 heeft u weer heerlijk kunnen schaatsen op de combibaan van de Wierdense IJsclub.

We willen u er vast op wijzen dat op vrijdagmiddag  29 december weer de mogelijkheid is om “gratis”op vertoon van de donateurspas geschaatst kan worden bij IJsbaan Twente,  Colloseum,  Enschede

Vele donateurs hebben hier een naams-/ adreswijziging ingevuld. Toch hebben we het idee dat de donateurslijst nog niet up to date is. Het zou fijn zijn dat we de juiste NAW gegevens hebben.

Wilt u alsnog u wijzigingen aan ons toesturen!

Wij vragen om al uw wijzigingen door te geven met bijgesloten formulier.

Mocht u het  afgeschreven bedrag terug willen dan kan dit tegen inlevering van u donateurspasjes die u medio november zult ontvangen.

U kunt deze sturen naar Annette Dasselaar, Abraham Kuijperstraat 14 7642 XR Wierden

Het wijzigingsformulier kan ingeleverd bij de ijsbaan tijdens de openingstijden of op bovenstaand adres.

Inscannen en mailen mag ook: penningmeester@wierdense-ijsclub.nl

wijziging donateurskaart

By | 2017-11-03T23:11:44+00:00 november 3rd, 2017|IJsbaan, Schaatsen, Uncategorized|0 Comments